Søk

Filtrer søket på:
 1. Barn og unge som er døve er mer utsatt for seksuelle overgrep enn andre barn og ungdommer. Ny film fra Redd Barna skal bidra til at døve barn og unge får informasjon på sitt språk om kropp, grenser og overgrep.

  Les mer

 2. Les mer

 3. Les mer

 4. Les mer

 5. Dokument - 08.11.2019

  Les mer

 6. Redd Barna inviterer til aktiviteter og arrangementer rundt om i hele landet med fokus på barns beskyttelse mot vold og overgrep. Se hva som skjer i nærheten av deg, og bli med!

  Les mer

 7. Les mer

 8. Se filmen og hør historien til en 17 år gammel jente som har vært utsatt for seksuelle overgrep. Skuespiller, Isaac Emanuel Jacobsen, forteller hennes historie.

  Les mer

 9. Vold og overgrep - 05.11.2019

  Les mer

 10. Hvert år i november setter Redd Barna fokus på beskyttelse og hvordan vi alle kan bidra i kampen mot vold og overgrep mot barn. Vi vil ha hele det norske folk med på laget i dette viktige arbeidet! Har du lyst til å bli med og si #JegErHer?

  Les mer

 11. – Barn som vokser opp i et voldelig hjem vet ikke alltid hva som er lov og ikke lov, sier Halvard Jakobsen, prosjektleder i NRK Super.

  Les mer

 12. Farsdagshjerte - 25.10.2019

  Som takk for at du er med på å gjøre livet lettere for barn, vil vi gjerne gi deg et helt gratis farsdagskort som du kan personalisere og sende til en pappa som fortjener en ekstra oppmerksomhet på farsdagen.

  Les mer

 13. Norges fotballforbund inngår nå en samarbeidsavtale med Redd Barna for å forebygge og avdekke overgrep mot barn og unge.

  Les mer

 14. Ja til hijab i skolen, nei til eiendomsskatt, ja til kjøttfri dag og nei til reklame for operasjoner som skal forbedre utseendet. Barnas valgomat-resultatene er klare.

  Les mer

 15. En rekke fagfolk innen helse, juss og barnevern har i samarbeid med Redd Barna stilt seg bak et åpent brev til regjeringen med oppfordring om å hente norske barn og mødrene deres hjem fra et krigsherjet Syria.

  Les mer

 16. Ungdomsambassdør Daniel (14) er tydelig på hva som bør gjøres der han bor for at flere barn og unge får innpass på fritidsarenaen. Billigere eller gratis aktiviteter, transportordning og at det satses på fritidsklubber er noe av det han mener bør gjøres.

  Les mer

 17. Last ned

 18. Dokument - 16.10.2019

  Les mer

 19. I Redd Barnas alternative statsbudsjett viser vi budsjettendringene som trengs for å prioritere de mest sårbare barna i Norge og verden.

  Les mer

 20. Barna som skal lage årets fredsprisfest synes det var en flott og verdig vinner som ble tildelt fredsprisen i dag. – Jeg er glad for at Etiopias statsminister Abiy Ahmed har vunnet. Han fortjener det fordi han har fått til en fredsavtale med nabolandet Eritrea, sier Antonio, en av guttene i festkomiteen.

  Les mer

Synes du flere burde lese dette?