Søk

Filtrer søket på:
 1. En ny rapport fra Redd Barna og Changemaker slår fast at det er en klar og tydelig risiko for at norsk ammunisjon, solgt til Emiratene, kan brukes i Jemen. I rapporten, som avdekker svakheter i dagens eksportregelverk- og praksis, prøver organisasjonene å komme nærmere et svar på om det er en risiko, og hvor stor denne er, for at norsk ammunisjon kan havne i konflikten i Jemen.

  Les mer

 2. Les mer

 3. Minst syv barn har dødd som følge av kulde og elendige boforhold i leirene i Idlib, i det som betegnes som en alvorlig humanitær krise. Tusener av kvinner og barn sover under åpen himmel i kulden.

  Les mer

 4. Regjeringen har nå kommet med et lovforslag som nok en gang svikter barn som har flyktet alene til Norge.

  Les mer

 5. Les mer

 6. Både gutter og jenter rammes hardt i krig, men på ulike måter. Mens flest gutter drepes, lemlestes, bortføres og rekrutteres til stridende parter, har jenter større risiko for å bli utsatt for seksuell vold, viser en ny Redd Barna-rapport. Men for begge kjønn er krig blitt farligere.

  Les mer

 7. Les mer

 8. Redd Barna inngår samarbeid med idretten for å gjøre barn og unge «trygg på trening».

  Les mer

 9. Mange nordmenn stiller seg positive til å hente hjem de gjenværende norske barna i Syria, ifølge en fersk spørreundersøkelse. - Dette sender et viktig signal til regjeringen om å hente hjem barna, sier Redd Barnas generalsekretær, Birgitte Lange.

  Les mer

 10. Han tok pliktene på alvor, 7 år gamle Imran, som mistet faren i krigen. For å brødfø resten av familien fikk han jobb hos en lokal smed.

  Les mer

 11. Vil du bli med å skape endring for barn der du bor? Få med flere på laget? Arrangere aktiviteter og bidra til økt kunnskap? Delta i kampanjer? Bli med og sett barns rettigheter på dagsorden! Ta i bruk aktivitetshåndboka.

  Les mer

 12. Bidrag - 23.01.2020

  Støtt Redd Barnas arbeid med en gave fra din bedrift

  Les mer

 13. Les mer

 14. Pippi - 14.01.2020

  Les mer

 15. Regjeringen besluttet i januar 2020 å hente hjem den syke femåringen, søsteren hans og moren fra interneringsleire i Syria. Redd Barna har arbeidet siden i februar 2019 for å hente barna hjem til Norge.

  Les mer

 16. Basar i Stavern - 06.01.2020

  Les mer

 17. Les mer

 18. Se filmen og hør historien til en 16 år gammel jente som har vært utsatt for seksuelle overgrep. Skuespiller Mariam Karimi forteller hennes historie.

  Les mer

 19. Maria, Matheo og Mika - 03.12.2019

  Les mer

 20. Les mer

Synes du flere burde lese dette?